LC Finland Oy (Y-tunnus: 2426687-4) on vuonna 2011 perustettu suomalainen perheyhtiö, joka on erikoistunut lääkinnällisten laitteiden maahantuontiin ja myyntiin. Pyrkimyksemme on tarjota asiakkaillemme luonnollisia, tehokkaita ja turvallisia vaihtoehtoja lääkkeiden käytölle ja siten parantaa asiakkaidemme elämänlaatua merkittävästi.

Yhteistyössä alan johtavien eurooppalaisten laitevalmistajien, TENSCARE LTD, VALLEY ELECTRONICS ja KESSEL MEDINTIM, kanssa olemme tuoneet Suomen markkinoille huippulaadukkaita tuotteita. Kaikilla tuotteillamme on CE-merkinnät ja ne on valittu tarkasti noudattaen tiukkoja laatustandardejamme. Tarjoamme kaikille tuotteille 2 vuoden takuun, mikä takaa niiden luotettavuuden ja pitkäikäisyyden. Laitteemme soveltuvat erinomaisesti myös terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön.

Verkkokauppamme maksutapahtumissa hyödynnämme Klarnan palveluita. Klarna tarjoaa asiakkailleen ostajan turvan, joten voit aina tehdä ostoksia meiltä turvallisesti ja huoletta. Lisää tietoa ostajan turvasta löydät täältä >>

Asiakkaidemme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Asiakaspalvelumme on valmis auttamaan kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä sekä suomeksi että ruotsiksi. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa asiakaspalvelu@lady-comp.fi.

Yrityksen tiedot:

LC Finland Oy
Y-tunnus: 2426687-4
ALV-numero: FI24266874
Tapulikatu 9 LT
20810 Turku
asiakaspalvelu@lady-comp.fi