Maksutavat

Hyväksymme kaikkien Suomalaisten verkkopankkien verkkomaksut sekä luottokorttimaksut Visa/Mastercard ja Visa Electronin. Lisäksi voit maksaa ostoksesi laskulla tai osamaksulla (Klarna).

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Postia. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen puhelimeen tai sähköpostiisi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.

Toimituskulut

Toimituksiin lisätään postimaksu 5 euroa/tilaus.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksen tekemisestä, jos tuotteita on Suomen varastossa. Tilauksen toimituksen kestäessä ennakoitua pidempään, saa asiakas tästä erillisen ilmoituksen.

Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@lady-comp.fi. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Palautusohjeet käyttämättömälle tuotteelle

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Jos haluat palauttaa tuotteen, tuotteen on oltava käyttämätön ja myyntikuntoinen.

Ilmoitus palauttamisesta on tehtävä 14 vuorokauden sisällä tilauksen vastaanottamisesta.

Jos haluat tehdä palautuksen, tee ensin palautusilmoitus osoitteeseen asiakaspalvelu@lady.comp.fi, niin lähetämme sinulle pakkauksen päälle teipattavan palautuslapun sähköpostitse. Kauppias ei vastaa ilmoittamatta jätetyistä palautuksista.

Tuotteet palautetaan asiakaspalautuksena. Veloitamme asiakkaalta palautuksesta aiheutuvat välittömät kustannukset 8,90 euroa, jotka vähennämme palautettavasta summasta ennen palautusta.

  • Pakkaa palautettavat tuotteet huolellisesti esimerkiksi samaan laatikkoon, jossa ne toimitettiin.
  • Sulje pakkaus.
  • Teippaa asiakaspalautus-lappu laatikon päälle ja peitä paketissa ennestään olevat viivakoodit/osoitetarrat.
  • Vie paketti Postin toimipisteeseen ja ota palautuksesta saamasi kuitti talteen.

Palautuksen saavuttua varastollemme, palautamme rahat mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluttua palautuksen saapumisesta meille. Palautus suoritetaan samalla maksutavalla, jota tilauksessa on käytetty. Jos haluat tehdä palautuksen muulla tavalla kuin asiakaspalautustarralla, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@lady-comp.fi.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti Posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Toimituksen noutamatta jättäminen

Pakettia säilytetään 7 päivää. Jos asiakas jättää paketin noutamatta, veloitamme noutamattomasta paketista aiheutuneet kustannukset (25 €) asiakkaalta. Näillä kuluilla tarkoitetaan toimitusta, pakkausta, kuljetusta, postiennakkoa, palautuksen kuljetusta sekä takaisin varastoon lajittelua.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:
– Sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@lady-comp.fi

Kaupan ehdot

Seuraavassa on määritelty LC Finland Oy:n www.lady-comp.fi:n internetissä tehtävän tavaroiden kauppaa ja toimitusta koskevat ehdot. LC Finland Oy voi muuttaa näitä ehtoja tarvittaessa. Kaupan ehtojen muutoksesta ilmoitetaan erikseen LC Finland Oy:n internetsivuilla.

1. LC Finland Oy:n ja asiakkaan välinen sopimus

LC Finland Oy:n ja asiakkaan välillä syntyy sopimus kaupasta vasta, kun asiakkaalle on toimitettu sähköpostiviesti, jossa tilaus vahvistetaan vastaanotetuksi ja hyväksytyksi. LC Finland Oy:llä on oikeus olla hyväksymättä tilausta, jossa on LC Finland Oy:n sivuilla olevia tuotteita, tuotteiden saatavuutta (kts. kohta 3.) tai itse tilausta koskevia selviä virheitä tai poikkeavuuksia. LC Finland Oy varaa itselleen oikeuden asettaa rajoituksia tilattavien tuotteiden määrälle. Tekemällä tilauksen asiakas ottaa vastuun siitä, että hän täyttää Suomen laissa asetetut ikä- ja muut vaatimukset tuotteen ostamisesta.

2. Tuotteiden hinnat ja saatavuus

Tuotteiden hinnat ja niiden saatavuus on määritelty LC Finland Oy:n internet sivuilla. Näitä tietoja voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki esitetyt hinnat sisältävät Suomessa vallitsevan arvonlisäveron. Mikäli tilauksen vahvistamisen jälkeen tuotteita ei ole saatavissa tai LC Finland Oy joutuu muuttamaan tuotteen hintaa johtuen tuotteen toimittajan tekemästä hintamuutoksesta, veromuutoksesta tai sivustoilla olevasta virheestä, LC Finland Oy lähettää asiakkaalle tästä sähköpostiviestin, jossa asiakkaalle annetaan mahdollisuus tilauksen perumiseen mikäli LC Finland Oy ei ole sitä itse tehnyt.

3. Tuotteiden toimitus

LC Finland Oy toimittaa tuotteet asiakkaan määrittelemään osoitteeseen. Kaikki toimitusajat LC Finland Oy:n sivustoilla ovat arvioita, jotka perustuvat tuotteiden normaalisti vallitsevaan saatavuuteen, käsittely- ja toimitusaikaan. LC Finland Oy voi toimittaa tilauksen tuotteita erikseen, mutta veloittaa asiakkaalta vain ensimmäisen osatoimituksen postitus- ja käsittelykulut. Tuotteiden omistusoikeus siirtyy asiakkaalle, kun tuotteet ja tilaus on kokonaisuudessaan maksettu. Vastuu ja riski tuotteista siirtyvät asiakkaalle, kun tuotteet on lähetetty.

4. LC Finland Oy:n takuu- ja toimitusehdot

Jos asiakas jostakin syystä on tyytymätön osaan tai kaikkiin toimitettuihin tuotteisiin, asiakas voi vaihtaa tai palauttaa minkä tahansa niistä LC Finland Oy:lle, jolloin tuotteen tai tuotteiden hinta palautetaan asiakkaalle edellyttäen, että tuotteet palautetaan LC Finland Oy:lle 14 päivän kuluessa tilauksesta. Asiakas vastaa tuotteen vaihtamisesta tai palauttamisesta aiheutuvista kustannuksista lukuun ottamatta viallisia, vahingoittuneita tai virheellisesti toimitettuja tuotteita. LC Finland Oy yrittää hyvän kauppatavan mukaisesti vaihtaa vaurioituneen tai viallisen tuotteen, mutta mikäli vaihtaminen ei ole mahdollista tai tilaus on muusta Kaupan ehdoissa esitetystä syystä peruttu, LC Finland Oy:n ainoa velvollisuus on hyvittää kauppasumma asiakkaalle. Tällä ei ole vaikutusta asiakkaan lakisääteisiin oikeuksiin.

5. Sovellettava laki

Asiakkaan ja LC Finland Oy:n välisissä sopimuksissa sovelletaan Suomen lakia ja kaikki kauppoja koskevat kiistat käsitellään Suomen oikeuslaitoksen piirissä.

6. Sopimusehtojen pätemättömyys

Jos jostakin syystä jotakin osaa kaupan ehdoista tai edellytyksistä ei voida soveltaa, se ei vaikuta muihin esitettyihin kaupan ehtoihin ja edellytyksiin.

Yleiset ehdot

Ostamalla tuotteen asiakas hyväksyy ja ymmärtää, että Lady-Comp, Baby-Comp tai Pearly eivät missään olosuhteissa suojaa sukupuolitaudeilta. Edustamamme laitteet ovat hedelmällisyystietokoneita joiden tehtävänä on pienentää raskauden syntyvyyden riskiä, mutta ne eivät takaa missään olosuhteissa 100 % tehoa raskautta vastaan.

Tiedot laitteiden ehkäisytehoista sivuillamme perustavat valmistajalta Valley Electronics GmbH:lta saamiimme tietoihin. Kaikki tiedot tällä sivustollamme ovat kerätty eri lähteistä mukaan lukien valmistajan mainosmateriaalit. Emme ota vastuuta valmistajan Valley Electronics GmbH:n meille antamista materiaalista tai niiden oikeudellisuudesta. Laitteidemme ei ole tarkoitus korvata lääkärin määräämää hoitoa.

Keskustele aina lääkärisi kanssa ennen laitteidemme käyttöä. Laitteiden tuotevastuu on valmistajalla Valley Electronics GmbH:lla.

Mahdollisista virheistä ja laitteiden kanssa syntyvistä vaaratilanteista on ilmoitettava heille. LC Finland Oy toimii mahdollisuuksien mukaan asiassa auttavana osapuolena.