Valmiina perheenlisäykseen?

Sano hyvästit haikaralle ja ota hedelmällisyystietokone käyttöön!

Hedelmällisyystietokone, henkilökohtainen kiertosi valvoja, auttaa sinua tulemaan raskaaksi nopeammin kuin koskaan ennen – täysin luonnollisesti, seksikkäästi ja ilman hormoneja tai sivuvaikutuksia!

Monet pariskunnat yrittävät pitkään saada vauvan, mutta eivät valitettavasti siinä onnistu. Tämä ei kuitenkaan aina johdu biologisista syistä, vaan syynä saattaa olla aivan yksinkertaisesti se, että he eivät ole ajoittaneet yhdyntöjään oikeille päiville.

Raskaus voi alkaa vain harvoina päivinä kierron aikana: viitenä ovulaatiota edeltävänä päivänä ja itse ovulaatiopäivänä. Jos et tunne omaa kiertoasi, tärkeät päivät menevät helposti ohi.

Hedelmällisyystietokone auttaa sinua seuraamaan kiertoasi ja näyttää sinulle, milloin raskaaksi tulemisen todennäköisyys on suurin – jotta et koskaan enää jätä tilaisuutta käyttämättä oikeina päivinä!

Harvojen hedelmällisten päivien tarkan ajoituksen tunteminen on erityisen olennaista, jos raskaaksi tulemisessa on vaikeuksia tai jos kiertosi on epäsäännöllinen. Sama pätee, jos kumppanisi siittiöt ovat tavallista lyhytikäisempiä tai hitaampia.

Hedelmällisyystietokone käyttää yksinkertaista värijärjestelmää ilmoittaakseen, milloin olet hedelmällinen ja milloin et.

  ovulaatiopäivä
  hedelmällinen

Hedelmällisyystietokone tekee perhesuunnittelusta niin helppoa ja mukavaa kuin se vain voi olla!