KÄYTTÄJÄKOKEMUKSIA

“Nyt 10kk Lady-Compia käyttäneenä, en voisi olla tyytyväisempi. Laitteen luotettavuus sekä LUONNOLLISUUS ovat jättimäinen plussa! Kuten myös se fakta ettei apteekissa tarvitse juosta koko aikaa! Oloni on vähemmän turvonnut kuin ennen, muutama kilokin on syystä tai toisesta lähtenyt.” Petra Korpi siirtyi käyttämään Lady-Comp hedelmällisyystietokonetta, lue lisää hänen blogistaan.

“Oon pitkään miettinyt, että haluaisin siirtyä hormonittomaan ehkäisyyn, mutta mikä se voisi olla, kun kuparikierukkaa on kokeiltu ja se ei mulle sopinut?” Laura Ollila päätti siirtyä Lady-Comp hedelmällisyys-tietokoneen käyttäjäksi. Lue lisää täältä.

Aino Rouhiainen aloitti Lady-Compin käytön. Seuraa hänen blogistaan, miten laitteen avulla voit hoitaa ehkäisyn täysin hormonittomasti ja luotettavasti.

https://lady-comp.fi/

“Tietokoneen avulla seksuaalisuudesta pystyy nauttimaan luonnollisesti ja turvallisesti. Kun kehon hormonitasapaino on kunnossa, niin voi niin paljon paremmin.” Lue täältä, miksi Cheynne Järvinen vaihtoi e-pillerit Lady-Comp hedelmällisyystietokoneeseen.

Katso videolta Taran käyttökokemuksia Lady-Compista 4,5 vuoden käytön jälkeen.